Voor Opleiders

School de zorgmedewerkers van morgen!

De Nationale Zorgklas faciliteert interactieve opleidingen zodat zij-instromers, doorstromers en herintreders snel aan de slag kunnen in de zorg. Via onze online trainingen of erkende mbo-certificaten kan iedereen een passende opleiding vinden. Om de beste onderwijskwaliteit te bieden, werken wij samen met opleiders en docenten uit heel Nederland. Ben je een opleider of docent? Bekijk hier hoe je mee kunt doen!

Intake

Online trainingen

Geef les aan de deelnemers van de Online Training. Deze training is speciaal ontwikkeld om mensen snel inzetbaar te maken in de coronatijd. Ben je een opleider of zelfstandige docent? Sluit je aan bij De Nationale Zorgklas!

EDIT handen voor de zorg

Mbo-certificaten

In samenwerking met opleiders uit heel Nederland biedt de Nationale Zorgklas unieke mbo-certificaten aan. Deelnemers worden opgeleid op mbo-niveau 2 of niveau als Individuele (basis)zorgverlener of op niveau 3 als individuele ondersteuner van de cliƫnt met (verstandelijke) beperking. Ben je een opleider en wil je meedoen? Sluit je aan bij De Nationale Zorgklas!