Alumni Nationale Zorgklas

Zet zelf de stap naar de zorg!

Alumni

Wil jij verder in de zorg? De Nationale Zorgklas helpt je op weg!

Starten in de zorg kan best overweldigend zijn. Hoe vind je een werkgever, welke leertrajecten zijn er, en hoe pak je de sollicitatie aan? Op deze pagina helpen wij je op weg. Bekijk waar vakantiekrachten nodig zijn, gebruik onze CV-templates of bekijk video's met handige sollicitatietips.

Vakantiekrachten gezocht!

AFBEELDINGEN

Wil jij deze zomer aan de slag in de zorg? Veel werkgevers zijn op zoek naar vakantiekrachten! Als jij een online training of cursus van de Nationale Zorgklas hebt afgerond kun je aantonen dat je op veel essentiële onderdelen over basiskennis beschikt.

Klik hier om de lijst met organisaties te bekijken

Handige documenten, artikelen en links

Hoe pak je een sollicitatie aan? Hoe zet je een CV in elkaar? Welke zorgorganisaties kan ik benaderen? Wij helpen je verder! Hieronder vind je uiteenlopende handige links, artikelen en documenten die jouw stap richting de zorg een stukje makkelijker maakt.

Man met laptop

Handige sollicitatietips

Benieuwd hoe je het beste jouw sollicitatie kunt aanpakken? Wij hebben een aantal handige video's en artikelen voor je geselecteerd die hierbij helpen.

CV ondertekenen

CV Templates

Jouw CV netjes op papier zetten? Wij hebben twee CV templates gereed gemaakt. Je hoeft deze slechts verder aan te vullen. De informatie over de training van de Nationale Zorgklas is er al in verwerkt.

Online Training Nationale Zorgklas

Leaflets voor werkgevers

Werkgevers informeren over de training van de Nationale Zorgklas? Wat heb jij precies geleerd en wat kun jij in de organisatie doen?Wij hebben dit allemaal verwerkt in handige leaflets.

Ouderenzorg nzk

Zorgorganisaties per regio

Welke zorgorganisaties zitten er bij mij in de buurt? Wel zo handig om alles in één overzicht te hebben, toch? Dat hebben wij voor je geregeld!

Opleiders Nationale Zorgklas

Vervolgtrajecten

Wil jij verder leren? Wij hebben verschillende trajecten voor je op een rij gezet. Zo kun je gelijk bekijken hoe jij je verder kunt ontwikkelen.