Kwaliteitsgarantie Online Trainingen Nationale Zorgklas

Bij de Nationale Zorgklas staat kwaliteit hoog in het vaandel. Achter de schermen werken het programmamanagement en het bestuur van de Nationale Zorgklas hard om de beste dienstverlening voor onze deelnemers, werkgevers en opleiders te garanderen.

Onze klantenservice, de samenwerkingspartners, het onderwijsaanbod, ons doel is altijd de beste kwaliteit. Wij zijn trots op ons werk en de leerproducten, en dit zie je terug in onze diensten.

Hoe? Dat leggen wij je graag uit.

Wij garanderen onze kwaliteit op meerdere niveaus:

  • Dienstverlening: technische en inhoudelijke support aan deelnemers en werkgevers die (willen) meedoen aan onze opleidingen. Onze support desk is makkelijk te bereiken via telefoon of e-mail en zij beantwoorden alle vragen snel en adequaat.
  • Kundige opleiders en docenten: om hoogwaardige trainingen en opleidingen te bieden, werken wij uitsluitend met gecertificeerde docenten en opleiders. Onze docenten houden zich aan de opgestelde gedragscode en voldoen aan de kwaliteitseisen van de Nationale Zorgklas.
  • Evaluatie en kwaliteitsmonitoring: wij evalueren de ervaringen van werkgevers, deelnemers, docenten en opleiders op frequente basis, via enquĂȘtes en feedback rondes met de verschillende doelgroepen.


Wij hopen dat je tevreden bent met onze diensten en producten. Mochten er onverhoopt toch klachten zijn, dan kun je deze bij het bestuur van de Nationale Zorgklas melden via ons klachtenreglement.

Indien je vragen hebt, staan wij altijd klaar om deze te beantwoorden. Neem contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen.

Deze kwaliteitsgarantie is een statement met betrekking tot alle facetten van de Online Trainingen en mbo-certificaten waarDeNationaleZorgklasverantwoordelijkheidvoordraagtenaansprakelijkvooris.Bijdembo-certificaten heeft de Nationale Zorgklas geen directe invloed op de intake- en onderwijsprocedures van de individuele opleiders, al werken we ook hier nauw samen met deze organisaties om een zo hoog mogelijke kwaliteitsstandaard te waarborgen.

info@nationalezorgklas.nl
088 388 83 50