Voor opleiders

Meld je aan voor het lidmaatschap van het NZK Portaal en krijg toegang tot het lesmateriaal van 11 mbo-certificaten en 4 trainingen, voor een vast bedrag per maand. Het lesmateriaal wordt continu geüpdatet en uitgebreid, zo kan de Nationale Zorgklas opleiders ontlasten en voorzien van leercontent voor uiteenlopende flexibele opleidingstrajecten.

Sluit je aan bij de toekomst van zorgonderwijs met de Nationale Zorgklas

11

mbo-certificaten

17

e-learnings

4

trainingen

1

portaal

De zorgsector staat voor ongekende uitdagingen: een toenemend personeelstekort en een veranderende arbeidsmarkt vereisen een revolutionaire benadering van opleiden. De Nationale Zorgklas biedt een oplossing via het NZK Portaal, waar innovatie, samenwerking en kwaliteit samenkomen om het onderwijs in zorg en welzijn gezamenlijk te transformeren.

Over het Portaal

Krijg toegang tot een uitgebreid portfolio aan lesmaterialen. Met 17 mbo-certificaten, 4 trainingen, 17 e-learnings en meer dan 75 lesmodules biedt het NZK Portaal een uitgebreide selectie lesmaterialen voor opleiders in de zorg. Zo creëer jij een opleidingsaanbod in een handomdraai!Waarom kiezen voor het NZK Portaal?

  • Directe toegang tot essentiële opleidingsmaterialen: Als lid krijg je onbeperkte toegang tot ons groeiende aanbod lesmaterialen van 11 geaccrediteerde mbo-certificaten en 4 praktische trainingen, ontworpen om de instroom en doorgroei van zorgprofessionals te versnellen.
  • Continue innovatie en updates: Ons lesmateriaal is dynamisch en wordt voortdurend geüpdatet en uitgebreid, waardoor je altijd beschikt over de meest actuele en relevante content.
  • Kostenbesparing en ontwikkelgemak: Met ons lidmaatschapsmodel bespaar je niet alleen op ontwikkelkosten, maar kun je ook jouw eigen accenten toevoegen aan de bestaande materialen en zelfs nieuwe content delen binnen het NZK-netwerk.
  • Samen sterker: Door lid te worden, draag je bij aan een coöperatief model waarin alle inkomsten geherinvesteerd worden in de ontwikkeling van nieuwe content en bevorderen we samen de maatschappelijke impact.


Een partnership gericht op jullie behoeften:

  • Flexibiliteit: Aanpasbare content die integreert met jullie bestaande LMS, waardoor implementatie naadloos verloopt.
  • Democratisch en inclusief: Alle leden hebben inspraak in de ontwikkeling van nieuwe materialen, waarbij ieders expertise en ervaring direct bijdraagt aan de kwaliteit en relevantie van onze educatieve producten.


Demopakket aanvragen

Wil jij eerst een rondleiding door het NZK Portaal en het lesmateriaal inzien? Dat kan! Vraag hier ons gratis demopakket aan en krijg een eerste indruk van de mogelijkheden van het NZK Portaal!

Doe mee en word nu lid!

Door gezamenlijk te investeren, samen te werken en content de delen breidt het portfolio van de NZK steeds verder uit. Hierdoor kunnen leden tegen gelijkblijvend tarief van een steeds breder portfolio gebruik maken. Door te deel te nemen draag jij bij aan de oplossing van een grote maatschappelijke opgave. Samen kunnen we het arbeidsaanbod in zorg en welzijn vergroten!

0-24 medewerkers

350

per maand

Voor een vaste prijs per maand krijgt jouw organisatie exclusieve toegang tot het NZK Portaal. Met één klik op de knop download je lesmaterialen van 11 mbo-certificaten en 4 trainingen - inclusief 17 e-learnings en meer dan 75 leermodules!

25+ medewerkers

560

per maand

Voor een vaste prijs per maand krijgt jouw organisatie exclusieve toegang tot het NZK Portaal. Met één klik op de knop download je lesmaterialen van 11 mbo-certificaten en 4 trainingen - inclusief 17 e-learnings en meer dan 75 leermodules!

Meld je aan!

Meld je nu aan voor ons unieke lidmaatschap en krijg toegang tot innovatief en flexibel lesmateriaal!