Online Training:
Ondersteunend Zorgverlener

Word binnen 4 dagen klaargestoomd om te helpen in de zorg!

Je werk in de zorg: Het begeleiden en verzorgen van cliënten, koffie schenken, een praatje maken met de cliënten, het bereiden en serveren van maaltijden, opruimen en schoonmaken. Je helpt actief mee bij ondersteunende taken in een zorgorganisatie. Zo zorg je er samen met het zorgpersoneel voor dat de organisatie blijft draaien!

schedule 3,5 dag online training
euro_symbol Kosteloos
Meld je direct aan keyboard_arrow_down

Wat is het: In deze Online Training word je onder leiding van een vakdocent in drieënhalve dag via een interactief, online lesprogramma klaargestoomd om aan de slag te gaan in de zorg. Het trainingsprogramma wordt tijdens vier opeenvolgende dagen gegeven (bijvoorbeeld van maandag t/m donderdag). Samen met maximaal 15 andere deelnemers krijg je in zeven modules de kennis aangeleerd die nodig is om te werken in de zorg.

Voor wie: Vind je het leuk om cliënten te helpen, en een verschil te maken in hun dag? Wil je het zorgpersoneel ontlasten en op dagelijkse basis ondersteuning bieden in een zorgorganisatie? Dan is deze Online Training 'Ondersteunend Zorgverlener' een goede keuze voor jou. Iedereen kan deze Online Training volgen!

Overzicht


Nederland heeft dringend extra hulp nodig in de zorgsector. Onze Online Training is speciaal ontworpen voor het snel én verantwoord trainen van mensen die een steentje willen bijdragen. Het maakt niet uit of je al een achtergrond in de zorg hebt of niet, iedereen is welkom om zich aan te melden.

In de Online Training 'Ondersteunend Zorgverlener' word je binnen 4 dagen klaargestoomd om verantwoord te kunnen helpen in de zorg. In onze online leeromgeving ga je met maximaal 15 andere deelnemers aan de slag onder leiding van een vakdocent. Je werkt online, krijgt dagelijks live 'les' en via de leeromgeving kun je op laagdrempelige wijze in contact blijven met de andere deelnemers en de docent. Uiteindelijk leer je in 7 modules alle basisvaardigheden die nodig zijn voor werken in de zorg.

Het programma is persoonlijk, aangenaam en verbindend met de werkpraktijk. Wil jij je professionaliseren op een manier waarbij je werksituaties omzet naar leersituaties? Dan is deze Online Training echt iets voor jou!

Bekijk hier ook onze video over de Online Training:

Te doorlopen stappen

Via onderstaand formulier kun jij je aanmelden voor de Online Training. Vervolgens ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek. In deze intake zal één van onze experts kennis met je maken. Samen kijken jullie of je inderdaad kunt starten met de Online Training.

Modules

In 3,5 dag tijd volg je verschillende modules tijdens de Online Training. De trainingsdagen zijn opeenvolgend. Je dient dus 3,5 dag achtereen 'vrij' te hebben om de Online Training te kunnen volgen. Je gaat aan de slag met de volgende modules:

Module 1:

Leren in de online leeromgeving

Module 2:

Ondersteuning bieden in de zorg

Module 3:

Veilige zorg en COVID-19

Module 4:

Omgaan met de zorgvrager

Module 5:

Ondersteuning bieden bij activiteiten

Module 6:

Ondersteuning bieden bij zelfstandig functioneren

Module 7:

Hospitality

Eerstvolgende trainingen

Startdatums

Week 20
maandag 17 mei 2021
W20 M09 GR02
Week 20
maandag 17 mei 2021
W20 M10 GR01
Week 21
dinsdag 25 mei 2021
W21 T10 GR01
Week 21
dinsdag 25 mei 2021
W21 T14 GR02

Wat heb je nodig?

Omdat deze training volledig online plaatsvindt is het essentieel om over een laptop of PC te beschikken met een goede internetverbinding. We verwachten ook dat deelnemers over een gemiddelde mediavaardigheid beschikken.

De volgende randvoorwaarden gelden voor deelname:

Je hebt een PC of laptop met:

  • Windows 10 of macOS 10.13 of nieuwer
  • Recente updates geïnstalleerd
  • Ingebouwde webcam of aangesloten webcam
  • Werkende audio, headset of oortjes
  • Microsoft Office Word en daar ook mee kunnen werken


Je hebt een goed bijgewerkte smartphone (laatste updates geïnstalleerd en niet ouder dan 3 à 4 jaar)

Je hebt een goede internetverbinding. Wil je weten of je een goede verbinding hebt? Doe de werkplekcheck: klik hier.

Ervaringen


Bekijk het verhaal
van Barbara

Lees meer keyboard_arrow_right
label story
"Ik stond te springen om aan de slag te gaan"
Barbara Lanooij
Stewardess KLM
Bekijk het verhaal
van Branca

Lees meer keyboard_arrow_right
label story
"De Nationale Zorgklas bood ons een passende oplossing"
Branca van Swinderen
Recruiter Stichting Eykenburg

Meld je aan voor Ondersteunend Zorgverlener!

Wil jij je aanmelden voor de Online Training Ondersteunend Zorgverlener? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

(indien van toepassing)

* Bij instemming met deze voorwaarden sta je Extra Handen toe om je persoonsgegevens indien nodig te delen met een zorg- of welzijnsorganisatie die jouw hulp kan gebruiken. Je toestemming voor het verwerken en delen van je gegevens is enkel geldig voor de duur van de coronacrisis en kun je te allen tijde intrekken of stopzetten door contact op te nemen met De Nationale Zorgklas. Wanneer je instemt, verklaar je de privacyverklaring van De Nationale Zorgklas en die van Extra Handen voor de Zorg gelezen te hebben.