Zorgorganisatie met subsidie SectorplanPlus? Benut deze zomer onze trainingen!

SPP

Geplaatst: 05 jul. 2022

Categorie: label nieuws

Heeft jouw zorgorganisatie een lopende subsidie bij SectorplanPlus voor tijdvak 4? Benut deze zomer de online trainingen van de Nationale Zorgklas. Tot en met 23 augustus 2022 kunnen zorgorganisaties hier nog gebruik van maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder.

SectorplanPlus heeft als doel om de arbeidskrapte in de zorgsector te verminderen. In de afgelopen jaren hebben organisaties voor duizenden opleidingstrajecten subsidie aangevraagd bij SectorplanPlus en in augustus 2022 loopt de regeling na 5 jaar af. Het is nu nog mogelijk voor zorgorganisaties om kosten op te voeren en (nieuwe) medewerkers op te leiden en trainen. Ook via de Nationale Zorgklas.

Online trainingen Nationale Zorgklas

De online trainingen van de Nationale Zorgklas bieden dé uitkomst voor organisaties om medewerkers in slechts één week tijd de basiskennis van het werk in de zorg bij te brengen. De training vind online plaats en deelnemers worden onderwezen door een vakdocent. Een slimme manier om bijvoorbeeld vakantie- en hulpkrachten in te werken deze zomer. Laat hen onze online training volgen zodat zij voorbereid aan de slag gaan. Meer dan 2.000 deelnemers gingen hen al voor. De Nationale Zorgklas biedt momenteel twee online trainingen aan:

Opvoeren kosten SectorplanPlus

De kosten voor de online training kunnen deels vergoed worden via SectorplanPlus. Het is hiervoor van belang dat jouw zorgorganisatie reeds een lopende subsidie heeft bij SectorplanPlus in tijdvak 4. Vervolgens is het voor de verantwoording het eenvoudigst om voor prestatie-eenheden te kiezen. Indien je hier vragen of twijfels over hebt, kun je het beste contact opnemen met jouw regionale projectleider van SectorplanPlus.

Laat deze kans niet liggen

Benut de laatste weken van de SectorplanPlus subsidie en train jouw (nieuwe) medewerkers via de Nationale Zorgklas. Onze online trainingen duren slechts 3,5 dag en de startdata zijn flexibel. Zo kunnen onder andere vakantiekrachten deze zomer nog via een effectief leertraject kennismaken met de theorie en praktijk van het werk in de zorg.

Vragen? Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in onze online trainingen maar heb je twijfels of vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Naam:
Achternaam:
E-mailadres:
Ik ben een:
Submit

Door op de knop “Aanmelden” te klikken, gaat u akkoord met onze Privacy verklaring