NZK Portaal: Dit kun je verwachten!

Een landelijk platform voor erkende opleidingen en trainingen in de zorg. Een plek waar zorgorganisaties en opleiders terecht kunnen voor compleet en actueel lesmateriaal. Dit kun je verwachten!

Een landelijk platform voor erkende opleidingen en trainingen in de zorg. Een plek waar zorgorganisaties en opleiders terecht kunnen voor compleet en actueel lesmateriaal. Op het NZK Portaal krijgen leden straks toegang tot lesmateriaal van 11 mbo-certificaten en 4 trainingen. En hier wordt continue nieuw aanbod aan toegevoegd. Lees hier meer over het innovatieve NZK Portaal!

De Nationale Zorgklas draagt inmiddels al meerdere jaren bij aan duurzame oplossingen voor de arbeidskrapte en opleidingsvraagstukken in de zorg. Nieuw in te stromen medewerkers worden snel inzetbaar gemaakt voor ondersteuning in de zorg én zittende medewerkers en herintreders kunnen versneld aan de slag op hoger niveau. In de afgelopen jaren heeft de Nationale Zorgklas duizenden mensen opgeleid en met de lancering van het NZK Portaal zetten wij dit voort.

Zorgorganisaties en opleiders kunnen lid worden van het NZK Portaal, een innovatief platform met lesmateriaal voor de zorg. Zo hoeven opleiders niet langer zelfstandig mbo-certificaten te ontwikkelen, maar kunnen zij dit met een klik op de knop downloaden en inzetten voor hun curricula. Werkgevers kunnen gemakkelijk losse modules van de mbo-certificaten of trainingen downloaden en medewerkers kunnen hier direct mee aan de slag. Het doel van het NZK Portaal is om de zorg continu van nuttig opleidingsmateriaal te blijven voorzien, op landelijk niveau. Zo kan de complete sector actueel materiaal van hoge kwaliteit benutten en inzetten naar eigen voorkeur.

Lidmaatschap

Om lid te worden van het NZK Portaal, meld jij je aan via onze website. Momenteel betreft dit een voorinschrijving, je wordt geïnformeerd zodra de lidmaatschappen starten en het portaal open gaat. De Nationale Zorgklas heeft als stichting geen winstoogmerk en alle inkomsten worden gebruikt om nieuw lesmateriaal te ontwikkelen en beschikbaar te stellen voor alle leden!