Ik wil opnieuw aan de slag in de zorg

En heb al een zorgwerkgever gevonden

Je hebt al professionele ervaring in de zorg en wilt je ervaring en kennis gebruiken om bij te springen nu het hard nodig is? Lees hier dan snel verder hoe je via De Nationale Zorgklas de juiste Online Training krijgt om aan de slag te gaan!

Intake

Stap 1 - Plan een intake

Wanneer je een achtergrond hebt als zorgprofessional en jezelf opnieuw beschikbaar wilt stellen voor de zorg, dan ben je bij De Nationale Zorgklas aan het juiste adres. Zeker wanneer je, bijvoorbeeld via het initiatief 'Extra Handen voor de Zorg', al een zorgwerkgever gevonden hebt waarbij je aan de slag kunt. Een Online Training via De Nationale Zorgklas is dan mogelijk de manier om snel weer terug te keren in het werkveld, afhankelijk van hoe lang het geleden is dat je werkzaam bent geweest in de zorg. Via het formulier onderaan deze pagina kun je snel en makkelijk een digitaal intakegesprek plannen met een van onze experts. Samen bespreken jullie dan de mogelijkheden en de trainingen die je zou moeten volgen op basis van je eerdere zorgervaring.

National cancer institute N Fvd K Ihx Yl U unsplash

Stap 2 - Volg de Online Training

Als uit het intakegesprek komt dat je in aanmerking komt voor de Online Training van De Nationale Zorgklas, volg je een aantal trainingen waarmee jij straks breder kunt worden ingezet bij je zorgwerkgever. Elke training duurt een dagdeel en wordt live gegeven door een vakdocent. Heb je de aanbevolen trainingen afgerond? Dan ben je klaar om ingezet te worden!

Meld je aan voor een intake!

Heb je een werkgever in de zorg en wil je jezelf via de Online Training van De Nationale Zorgklas nog weer inzetbaar maken op een plek waar jouw hulp heel hard nodig is? Vul dan onderstaand formulier in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een digitaal intakegesprek.


Aan welke zorgwerkgever ben je eerder gekoppeld (bijvoorbeeld via Extra Handen voor de Zorg)?

Nieuwsgierig wat je te wachten staat?

Start direct je training met ons onze introductievideo's

Naar de Introductievideo'skeyboard_arrow_right

Of duik gelijk in een van de volgende onderwerpen:

COVID-19 keyboard_arrow_right ADL keyboard_arrow_right Hygiëne keyboard_arrow_right Dementie keyboard_arrow_right Voeding keyboard_arrow_right