Online opleidingsplatform De Nationale Zorgklas is live!

Woman facemask

Geplaatst: 07 okt. 2020

Categorie: label nieuws label persbericht

Snelle start

De eerste groep van 62 deelnemers gaat eind april van start. Deze groep wordt opgeleid om snel inzetbaar te zijn op taakniveau helpende. Er is veel interesse in het platform en de verwachting is dat het aantal deelnemers de komende periode sterk zal stijgen. De trainingsprogramma’s zijn naast medewerkers ook toegankelijk voor -onder andere- vrijwilligers, mantelzorgers en medewerkers uit andere sectoren. Verder wordt het opleidingsaanbod spoedig uitgebreid, zodat huidige medewerkers geschoold kunnen worden tot taakniveau 3. De trainingen worden gegeven door vakbekwame docenten van opleidingsinstellingen uit het hele land. Zij borgen de kwaliteit van het aanbod en zorgen ervoor dat de lesstof voortdurend aansluit op de actualiteit. De scholingskosten van het trainingsprogramma zijn declarabel via SectorplanPlus.

Logo NZK 3x

Webinar: wat betekent De Nationale Zorgklas voor u

ActiZ organiseert op donderdag 23 april van 11.00-12.00 uur een webinar voor zowel bestuurders/directeuren als opleidingsfunctionarissen/-managers. We gaan in op de rol en betekenis van de Nationale Zorgklas voor u als werkgever, wat de kosten zijn en hoe u zich kunt aanmelden. Tijdens het webinar kunt u ons ook laten weten wat uw huidige opleidingsbehoefte is, zodat we de Nationale Zorgklas voor nu actueel en voor straks relevant kunnen houden.

U kunt zich hier aanmelden voor het webinar.

Dit is een bewerking van een artikel dat eerder is verschenen op de website van ActiZ, klik hier om het origineel te bekijken.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
Ik ben een:

Door op de knop “Aanmelden” te klikken, gaat u akkoord met onze Privacy verklaring