Nieuw: alumni omgeving Nationale Zorgklas

Alumni

Geplaatst: 10 jun. 2021

Categorie: label nieuws

De Nationale Zorgklas heeft onlangs een alumni omgeving gelanceerd. Speciaal voor onze oud-deelnemers. Op deze pagina vinden zij uiteenlopende tips, artikelen, vacatures en documenten om zelf de stap naar de zorg te zetten!

In het afgelopen jaar trainde de Nationale Zorgklas meer dan 3.000 mensen in de online trainingen. Helaas heeft niet iedereen van hen een plek in de zorg gevonden. Uit een rondvraag van de Nationale Zorgklas blijkt dat meer dan 80% van deze mensen nog steeds de zorg in zou willen. Een unieke kans voor de zorgsector. Daarom heeft de Nationale Zorgklas deze omgeving in het leven geroepen, want ondersteuning en nieuwe instroom van personeel in de zorg is de komende jaren hard nodig.

Faciliteren

Omdat starten in de zorg best overweldigend kan zijn, wil de Nationale Zorgklas oud-deelnemers zo goed mogelijk faciliteren. Er zijn namelijk genoeg organisaties die de hulp goed kunnen gebruiken. Van verschillende oud-deelnemers weten wij dat er succesvolle matches tot stand zijn gekomen wanneer zij zélf initiatief namen en in gesprek gingen met zorgorganisaties.

CV templates, vakantiekrachten en meer

In de nieuwe alumni omgeving staan verschillende praktische artikelen, documenten en templates. Denk hierbij aan CV-templates, een lijst met werkgevers die vakantiekrachten zoeken, vervolgtrajecten om verder te leren, en leaflets van activiteiten pakketten. Zo kunnen oud-deelnemers de zorgorganisaties geheel voorbereid benaderen en informeren over hun voorkennis via de Nationale Zorgklas.

Benieuwd naar de alumni omgeving? Neem een kijkje:

Ga naar de alumni omgeving!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Naam:
Achternaam:
E-mailadres:
Ik ben een:
Submit

Door op de knop “Aanmelden” te klikken, gaat u akkoord met onze Privacy verklaring