Nationale Zorgklas lanceert online portal: gratis toegang tot lesmaterialen

Typing

Geplaatst: 15 jun. 2023

Categorie: label nieuws

Na ruim drie jaar Nationale Zorgklas hebben opleiders en zorgorganisaties vanaf vandaag gratis (!) toegang tot alle lesmaterialen. Van trainingen tot aan mbo-certificaten, alle materialen van de Nationale Zorgklas zijn nu online beschikbaar.

Kennisdeling

In de afgelopen jaren heeft de Nationale Zorgklas uiteenlopend lesmateriaal ontwikkeld, altijd met het doel om via kwalitatieve én innovatieve leertrajecten mensen mét en zonder ervaring in de zorg inzetbaar te maken. Duizenden mensen zijn inmiddels opgeleid via de trainingen en mbo-certificaten van de Nationale Zorgklas. De curricula en kennis achter de leertrajecten worden nu gedeeld om hopelijk nog veel meer mensen op te leiden om te helpen in de zorg. De online portal blijft in ieder geval beschikbaar tot eind 2023.

Krijg toegang tot de online portal

Benut deze unieke kans en ga aan de slag met de lesmaterialen van de Nationale Zorgklas. Bied nieuwe medewerkers een introductie in de zorg via de training Ondersteunend Zorgverlener, of laat werknemers via mbo-certificaten in samenwerking met een opleider doorstromen naar een nieuwe functie. Aanmelden is mogelijk via deze pagina!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Naam:
Achternaam:
E-mailadres:
Ik ben een:
Submit

Door op de knop “Aanmelden” te klikken, gaat u akkoord met onze Privacy verklaring