Gratis lesmaterialen Nationale Zorgklas: laatste weken toegang!

Christin hume Hcfwew744z4 unsplash

Geplaatst: 08 nov. 2023

Categorie: label nieuws label blog

Laatste kans! Slechts enkele weken over om gebruik te maken van de gratis lesmaterialen van de Nationale Zorgklas!

De Nationale Zorgklas heeft zich de afgelopen jaren ingezet om kwalitatieve en innovatieve leertrajecten te ontwikkelen, met als doel om mensen met en zonder ervaring in de zorg inzetbaar te maken. Met trots stelt de Nationale Zorgklas sinds juni het complete lesmateriaal beschikbaar voor zorgorganisaties en opleiders. Deze unieke kans om gratis (!) toegang te krijgen tot een breed scala aan lesmaterialen via het online portal kun je nog slechts tot het einde van dit jaar benutten.

Waarom gebruik maken van de Nationale Zorgklas lesmaterialen?

De lesmaterialen van de Nationale Zorgklas bieden zorgorganisaties en opleiders de mogelijkheid om hun medewerkers en deelnemers op te leiden en bij te scholen op een efficiënte en effectieve manier. Of je nu zij-instromers, vrijwilligers of nieuwe medewerkers een introductie wilt geven in de zorg, of je wilt bestaande medewerkers bijscholen of omscholen via erkende mbo-certificaten, de Nationale Zorgklas biedt uiteenlopende mogelijkheden.

Een breed scala aan lesmaterialen

Via het online portal heb je toegang tot een breed scala aan lesmaterialen. Hier vind je erkende mbo-certificaten, online trainingen, handige stappenplannen, tips en tricks over hoe je het materiaal het beste kunt benutten en instructievideo's. Al het beschikbare lesmateriaal is overzichtelijk op één plek verzameld, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je nodig hebt.

Of je nu zij-instromers, vrijwilligers of nieuwe medewerkers een introductie wilt geven in de zorg, of je wilt bestaande medewerkers bijscholen of omscholen via erkende mbo-certificaten, de Nationale Zorgklas biedt uiteenlopende mogelijkheden.

Over het lesmateriaal

Het lesmateriaal van de Nationale Zorgklas is primair gericht op het trainen van groepen deelnemers. Een docent kan met de groep aan de slag gaan met het lesmateriaal, terwijl een praktijkbegeleider op de werkvloer de theorie kan toepassen met de deelnemers. Het lesmateriaal bevat echter ook huiswerkopdrachten, e-learnings en praktijkopdrachten die individueel door de deelnemers kunnen worden gemaakt.

E-learnings

Sommige trainingen en opleidingen van de Nationale Zorgklas bevatten e-learnings. Deze e-learnings kunnen gekoppeld worden aan jullie eigen leeromgeving. Neem contact op met onze expert service om de e-learnings te koppelen aan jullie leeromgeving. Samen met een technische beheerder kunnen jullie de LTI-koppeling testen en zo eenvoudig gebruik maken van de e-learnings.

Volledige vrijheid

De Nationale Zorgklas biedt volledige vrijheid in het gebruik van het lesmateriaal. Of je nu slechts bepaalde onderdelen wilt benutten of het volledige materiaal van een opleiding wilt gebruiken, alles mag vrij worden gebruikt. Maak optimaal gebruik van deze kans om je medewerkers en deelnemers te voorzien van hoogwaardige kennis en vaardigheden.

Examinering mbo-certificaten

Voor deelnemers die een erkend mbo-certificaat willen behalen, is het van belang dat zij een examen afleggen. Dit examen wordt gecoördineerd door een opleidingsinstituut. De Nationale Zorgklas kan dit proces niet faciliteren, dus het is belangrijk dat zorgorganisaties die het lesmateriaal van de mbo-certificaten gebruiken zelf contact opnemen met een opleider om de examinering te regelen.

Hoe krijg je toegang?

Het verkrijgen van toegang tot de lesmaterialen van de Nationale Zorgklas is eenvoudig. Via het aanmeldformulier op deze pagina vraag je toegang aan voor het portal waar je alle lesmaterialen kunt downloaden. Na het verzenden van het aanmeldformulier ontvang je een bevestiging per e-mail. Binnen één werkdag wordt jouw aanmelding geverifieerd en ontvang je een e-mail met alle informatie over de toegang tot het portal. Zodra je toegang hebt, kun je direct aan de slag met het lesmateriaal.

Start nu!

Met het einde van het jaar in zicht is het van belang om nu actie te ondernemen indien je toegang wilt tot de lesmaterialen. Deze unieke kans biedt zorgorganisaties en opleiders de mogelijkheid om hun medewerkers en deelnemers op te leiden en bij te scholen op een efficiënte en effectieve manier. Benut deze mogelijkheid en verrijk de kennis en vaardigheden van jouw team. Meld je vandaag nog aan en krijg toegang tot de gratis lesmaterialen van de Nationale Zorgklas!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
Ik ben een:

Door op de knop “Aanmelden” te klikken, gaat u akkoord met onze Privacy verklaring