Duizenden Nederlanders melden zich aan om te helpen in de zorg!

Woman putting on a face mask 3943908

Geplaatst: 02 nov. 2020

Categorie: label nieuws

Meer dan 5.000 nieuwe aanmeldingen

De afgelopen dagen heeft het team van de Nationale Zorgklas ontzettend hard gewerkt om alle nieuwe aanmeldingen voor ons Online Trainingsprogramma in goede banen te leiden. Media zoals EditieNL, Trouw, NRC besteedden vorige week de nodige aandacht aan Extra Handen voor de Zorg en de Nationale Zorgklas. En niet zonder resultaat. Inmiddels hebben we meer dan 5.000 nieuwe aanmeldingen ontvangen!

Achter de schermen

Het team van De Nationale Zorgklas heeft het hele weekend doorgewerkt om aanmeldingen te verwerken, de website te optimaliseren en alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij willen niets liever dan alle nieuwe deelnemers zo snel mogelijk trainen. Het is fantastisch om te zien dat er hulp uit alle hoeken wordt geboden, van eerstejaars studenten en fulltime werkenden tot fitte senioren die graag hun steentje bij willen dragen. Dit bevestigt ons vertrouwen in de Nederlandse hulpkrachten. Wij zijn er van overtuigd dat we deze crisis aankunnen, maar wel met de hulp van iedereen. Het is een positief teken dat zoveel mensen zich hebben aangemeld in de afgelopen dagen.

Aanmelden voor de Nationale Zorgklas

Wil jij ook helpen in de zorg? Dat kan! Het maakt niet uit of je ervaring hebt in de zorg of niet, iedereen kan getraind worden via onze Online Training. Bekijk meer informatie op deze pagina. Heb je twijfels of vragen? Neem dan ook een kijkje bij onze Veelgestelde Vragen. Blijf jullie aanmelden, want de zorg heeft jullie hard nodig!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Naam:
Achternaam:
E-mailadres:
Ik ben een:
Submit

Door op de knop “Aanmelden” te klikken, gaat u akkoord met onze Privacy verklaring