Ik ben momenteel werkzaam in de zorg

En wil mezelf breder inzetbaar maken!

Ben je al werkzaam in de zorg en wil je jezelf breder inzetbaar maken? Dan kun je in overleg met je huidige zorgwerkgever een intake plannen bij De Nationale Zorgklas. Via een persoonlijke Online Training van een vakdocent word je getraind zodat jij kunt bijspringen op de plekken waar jouw zorg het hardst nodig is!

Intake

Stap 1 - Plan een intake


Heb je al een zorgwerkgever en wil je jezelf breder inzetbaar maken? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een Online Training via De Nationale Zorgklas. Bespreek dit eerst met je huidige zorgwerkgever. Vervolgens kun je via het formulier onderaan deze pagina snel en makkelijk een digitaal intakegesprek plannen met een van onze experts. Samen bespreken jullie dan de mogelijkheden en de trainingen die je zou moeten volgen op basis van je huidige zorgachtergrond.

National cancer institute N Fvd K Ihx Yl U unsplash

Stap 2 - Volg de Online Training

Als uit het intakegesprek komt dat je in aanmerking komt voor de Online Training van De Nationale Zorgklas, volg je een aantal trainingen waarmee jij straks breder kunt worden ingezet bij je zorgwerkgever. Elke training duurt een dagdeel en wordt live gegeven door een vakdocent. Heb je de aanbevolen trainingen afgerond? Dan ben je klaar om ingezet te worden!

Meld je aan voor een intake!

Heb je een werkgever in de zorg en wil je jezelf via de Online Training van De Nationale Zorgklas nog breder inzetbaar maken? Vul dan onderstaand formulier in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een digitaal intakegesprek.


(indien van toepassing)

* Bij instemming met deze voorwaarden sta je Extra Handen toe om je persoonsgegevens indien nodig te delen met een zorg- of welzijnsorganisatie die jouw hulp kan gebruiken. Je toestemming voor het verwerken en delen van je gegevens is enkel geldig voor de duur van de coronacrisis en kun je te allen tijde intrekken of stopzetten door contact op te nemen met De Nationale Zorgklas. Wanneer je instemt, verklaar je de privacyverklaring van De Nationale Zorgklas en die van Extra Handen voor de Zorg gelezen te hebben.

Nieuwsgierig wat je te wachten staat?

Start direct je training met ons onze introductievideo's

Naar de Introductievideo'skeyboard_arrow_right

Of duik gelijk in een van de volgende onderwerpen:

COVID-19 keyboard_arrow_right ADL keyboard_arrow_right Hygiëne keyboard_arrow_right Dementie keyboard_arrow_right Voeding keyboard_arrow_right