Zorgprofessionals

Snel bijdragen in de zorg vanuit jouw zorgachtergrond!

Jeshoots com l0j0 DHV Wc IE unsplash

Op dit moment is extra hulp in de zorg hard nodig. De Nationale Zorgklas helpt om mensen die willen bijdragen in de zorg in korte tijd van de juiste training te voorzien. Ben je momenteel werkzaam in de zorg en wil je jezelf breder inzetbaar maken? Of ben je een oud-zorgmedewerker die graag wil bijspringen op plekken die dringend behoefte hebben aan ondersteuning? Dan is een Online Training via De Nationale Zorgklas wat je nodig hebt om snel en verantwoord aan de slag te gaan!

Deelnemen aan De Nationale Zorgklas?

Woman facemask

Ik ben momenteel werkzaam in de zorg

Ben je al werkzaam in de zorg en wil je jezelf breder inzetbaar maken? Dan kun je in overleg met je huidige zorgwerkgever een intake plannen bij De Nationale Zorgklas. Via een persoonlijke Online Training van een vakdocent word je getraind zodat jij kunt bijspringen op de plekken waar jouw zorg het hardst nodig is!

Photo of old woman sitting while talking with another woman 3729182

Ik ben een herintreder met zorgwerkgever

Heb je een zorgachtergrond en heb je inmiddels via Extra Handen voor de Zorg een werkgever in de zorg gevonden waardoor jij jouw kennis en ervaring weer kunt inzetten? Plan dan snel een intake voor de Online Training van De Nationale Zorgklas om jezelf bij te scholen met de meest recente informatie en richtlijnen.

Shallow focus photography of man 1300402 1

Ik ben een herintreder zonder zorgwerkgever

Heb je professionele ervaring in de zorg, maar ben je momenteel niet meer werkzaam in de zorg en wil je toch graag helpen? Dan is het goed om eerst samen met Extra Handen voor de Zorg te bepalen waar jouw hulp nodig is, om vervolgens een intake voor een Online Training bij De Nationale Zorgklas te plannen.

Two adult women beside each other 3768114

Wat betekent De Nationale Zorgklas voor jou als collega?

De extra zorgkrachten die wij via De Nationale Zorgklas trainen zijn door een vakdocent bijgeschoold met de meest recente richtlijnen en werkwijzen. Je kunt er daarom vanuit gaan dat de collega's die vanuit De Nationale Zorgklas bij jou op de afdeling komen werken verantwoord te werk gaan en meteen kunnen worden ingezet. Zodat we extra capaciteit creƫren zonder in te boeten aan de kwaliteit van onze zorg.