Ik ben nieuw in de zorg

Maar heb al een zorgwerkgever gevonden!

Nog geen professionele ervaring in de zorg, maar al wel een zorgwerkgever gevonden? Plan dan snel een intake met een van onze experts om te zien of jij in aanmerking komt voor een Online Training via De Nationale Zorgklas.

Intake

Stap 1 - Plan een intake

Een intake plannen is eenvoudig wanneer je al een werkgever in de zorg hebt gevonden. Vul onderstaand formulier in en een van onze experts komt snel bij je terug om een digitaal intakegesprek met je in te plannen. Tijdens dit gesprek vertellen we je over het trainingsprogramma, welke trainingen onder leiding van een vakdocent jij gaat volgen en wanneer je bij je zorgwerkgever aan de slag kunt.

National cancer institute N Fvd K Ihx Yl U unsplash

Stap 2 - Volg de Online Training

Als uit het intakegesprek komt dat je in aanmerking komt voor de Online Training van De Nationale Zorgklas, volg je een aantal trainingen waarmee jij wordt klaargestoomd om te ondersteunen binnen het zorgwerkveld. Elke training duurt een dagdeel en wordt live gegeven door een vakdocent. Heb je de aanbevolen trainingen afgerond? Dan ben je klaar om bij je zorgwerkgever aan de slag te gaan!

Meld je aan voor een intake!

Omdat je al een werkgever in de zorg hebt gevonden, kun je een digitaal intakegesprek met een van onze experts plannen om te kijken of je in aanmerking komt voor de Online Training van De Nationale Zorgklas. Vul snel onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!


Aan welke zorgwerkgever ben je eerder gekoppeld (bijvoorbeeld via Extra Handen voor de Zorg)?

Nieuwsgierig wat je te wachten staat?

Start direct je training met ons onze introductievideo's

Naar de Introductievideo'skeyboard_arrow_right

Of duik gelijk in een van de volgende onderwerpen:

COVID-19 keyboard_arrow_right ADL keyboard_arrow_right Hygiëne keyboard_arrow_right Dementie keyboard_arrow_right Voeding keyboard_arrow_right