Ik ben nieuw in de zorg

En mijn werkgever heeft directe afspraken gemaakt met De Nationale Zorgklas

Door de huidige omstandigheden ben je helaas tijdelijk verminderd of niet inzetbaar in je reguliere functie. Dat is vervelend, maar gelukkig heeft je werkgever afspraken gemaakt met het landelijke initiatief 'Extra Handen voor de Zorg' en De Nationale Zorgklas, waardoor je jezelf tijdelijk kunt inzetten binnen de zorg. Op deze pagina lees je hoe je kunt helpen!

Intake

Stap 1 - Plan een intake


Doordat je werkgever al afspraken heeft gemaakt met Extra Handen in de Zorg en De Nationale Zorgklas, is het heel waarschijnlijk dat je in aanmerking komt voor onze Online Training. Daarvoor is een intake wel noodzakelijk. We kijken dan samen naar je beschikbaarheid en welke trainingen je wanneer zal volgen. Vul dus snel het formulier onderaan deze pagina in, dan neemt een van onze experts contact met je op.

National cancer institute N Fvd K Ihx Yl U unsplash

Stap 2 - Volg de Online Training


Heb je de intake achter de rug? Dan is het tijd om de trainingen te volgen die voor jou zijn geselecteerd. Deze trainingen duren een dagdeel per training en volg je online onder begeleiding van een vakdocent, zoveel mogelijk in een digitale klas samen met collega's die ook deelnemen vanuit je reguliere werkgever. Heb je de trainingen afgerond? Dan hoef je enkel nog geplaatst te worden bij een zorgwerkgever!

Jeshoots com l0j0 DHV Wc IE unsplash

Stap 3 - Word ingedeeld bij een zorgwerkgever


Wanneer de trainingen succesvol zijn afgerond kun je aan de slag in de zorg. Tenminste, als je al een zorgwerkgever hebt. Zo niet, dan gaat Extra Handen in de Zorg voor je aan de slag met het zoeken van een instelling waar jouw zorg het hardst nodig is. Ze nemen dan contact met je op zodra een geschikte plek is gevonden!

Meld je aan voor een intake!


Via een digitale intake kunnen we zo snel mogelijk samen met jou kijken of je in aanmerking komt voor onze Online Training. Vul dus snel onderstaand formulier in en een van onze experts neemt contact met je op!


Nieuwsgierig wat je te wachten staat?

Start direct je training met ons onze introductievideo's

Naar de Introductievideo'skeyboard_arrow_right

Of duik gelijk in een van de volgende onderwerpen:

COVID-19 keyboard_arrow_right ADL keyboard_arrow_right Hygiëne keyboard_arrow_right Dementie keyboard_arrow_right Voeding keyboard_arrow_right