Werkgevers

De Nationale Zorgklas voor werkgevers binnen én buiten de zorg

Peter van eijk ei Dw0o X8 YQQ unsplash

De Nationale Zorgklas is er voor zorgorganisaties maar ook voor werkgevers buiten de zorgsector. Ons doel is om zoveel mogelijk extra hulpkrachten voor de zorg op te leiden. Dit kunnen vrijwilligers van zorgorganisaties zijn, maar bijvoorbeeld ook werknemers uit andere sectoren die thuis zitten vanwege de coronacrisis. Via onze Online Training kan iedereen binnen slechts 4 dagen verantwoord opgeleid worden om te ondersteunen in de zorg.

Via De Nationale Zorgklas kan extra capaciteit geboden worden aan zorgorganisaties in heel Nederland. Bekijk hieronder hoe jouw organisatie via De Nationale Zorgklas mee kan helpen.

Action adult affection eldery 339620

Ik ben
een zorgwerkgever

De Nationale Zorgklas kan in korte tijd extra hulpkrachten bieden voor jouw organisatie. Zij worden opgeleid door vakdocenten en kunnen na onze training verantwoord aan de slag bij zorgwerkgevers. Wil je meer weten, lees dan verder op deze pagina.

Fabio rodrigues iu LMN Zk Xs Sw unsplash

Ik ben
een werkgever buiten de zorg

Ben je een werkgever buiten de zorg en heb je door de huidige omstandigheden medewerkers die tijdelijk niet aan het werk kunnen in hun reguliere functie? Of wil je een groep vrijwilligers, studenten of andere enthousiaste hulpkrachten inzetbaar maken? Wil je weten of zij via De Nationale Zorgklas bijgeschoold kunnen worden voor tijdelijk werk in de zorg, lees dan verder op deze pagina.