Werkgevers

De Nationale Zorgklas voor werkgevers binnen én buiten de zorg

Peter van eijk ei Dw0o X8 YQQ unsplash

De Nationale Zorgklas is er voor zowel werkgevers binnen de zorgsector als werkgevers daarbuiten. Voor de eerste groep zorgen we dat extra hulpkrachten voor de zorg in korte tijd op een verantwoorde manier worden opgeleid. Voor niet-zorgwerkgevers bieden we personeel dat door de huidige omstandigheden tijdelijk thuiszit een basisscholing om op korte termijn te kunnen ondersteunen in de zorg, waar hulp momenteel hard nodig is!

Zo helpen werkgevers van buiten de zorg de werkgevers binnen de zorg die momenteel hard op zoek zijn naar extra capaciteit om de toestroom aan patiënten te kunnen bedienen. Op deze pagina's bieden we je als werkgever informatie over wat De Nationale Zorgklas voor jou betekent of kan betekenen.

Action adult affection eldery 339620

Ik ben
een zorgwerkgever

Voor werkgevers in de zorg biedt De Nationale Zorgklas in korte tijd op een verantwoorde manier opgeleide extra hulpkrachten. Wat dat betekent, lees je op deze pagina.

Fabio rodrigues iu LMN Zk Xs Sw unsplash

Ik ben
een werkgever buiten de zorg

Ben je een werkgever buiten de zorg en heb je door de huidige omstandigheden medewerkers die tijdelijk niet aan het werk kunnen in hun reguliere functie? Dan kan De Nationale Zorgklas hen mogelijk bijscholen voor tijdelijk werk in de zorg.