Vakdocenten

De motor achter De Nationale Zorgklas

Man in beige blazer holding tablet computer 3184328

Zonder enthousiaste en ervaren vakdocenten zou De Nationale Zorgklas niet kunnen bestaan. Daarom willen we jou als docent ook graag antwoord bieden op vragen die je mogelijk hebt over De Nationale Zorgklas. Op deze pagina vind je meer informatie.

Logo lg 2x

Wat is de Nationale Zorgklas?

De Nationale Zorgklas is een landelijk initiatief waarmee we extra hulpkrachten in de zorg binnen korte tijd op een verantwoorde wijze klaarstomen voor (tijdelijk) werk in de zorg. Dat doen we aan de hand van een Online Trainingsprogramma waarbij vakdocenten een digitale klas met via een intake gescreende cursisten van de essentiële kennis en richtlijnen voorzien om onder de huidige omstandigheden aan de slag te gaan in de zorg.

Institute

Welke onderwijsinstellingen doen er mee?​

De Nationale Zorgklas staat in nauw contact met ROC's en scholen uit heel Nederland. Zo hebben verschillende van deze onderwijsinstellingen intensief bijgedragen aan de oprichting en de ontwikkeling van De Nationale Zorgklas. Op onze homepage vind je de logo's van een aantal van deze instellingen.

EDIT handen voor de zorg

Kan ik mij als docent aanmelden?​

Op dit moment maken we voor onze trainingen gebruik van een gesloten docentenpool met vakdocenten die werken voor de bij ons aangesloten onderwijsinstellingen. Je kunt momenteel dus enkel aan de slag als docent voor De Nationale Zorgklas als je via een van de bij ons aangesloten onderwijsinstellingen wordt aangedragen.