Opleidingsinstellingen

De motor achter De Nationale Zorgklas

Man in beige blazer holding tablet computer 3184328

Zonder enthousiaste en ervaren vakdocenten van geaccrediteerde opleidingsinstellingen zou De Nationale Zorgklas niet kunnen bestaan. En in deze tijd is de inzet en hulp van opleidingsinstellingen en hun docenten meer dan nodig! Op deze pagina vind je meer informatie.

Let op: dankzij de hulp van vele enthousiaste docenten hebben wij momenteel voldoende trainers beschikbaar voor De Nationale Zorgklas. Je kunt je daarom tijdelijk niet aanmelden als docent voor De Nationale Zorgklas. Mocht dit in de toekomst veranderen dan kun jij je op deze pagina weer opgeven om te helpen!

Logo lg 2x

Wat is De Nationale Zorgklas?

De Nationale Zorgklas is een landelijk initiatief waarmee we extra hulpkrachten in de zorg binnen korte tijd op een verantwoorde wijze klaarstomen voor (tijdelijk) werk in de zorg. Dat doen we aan de hand van een Online Trainingsprogramma waarbij vakdocenten een digitale klas met via een intake gescreende cursisten van de essentiële kennis en richtlijnen voorzien om onder de huidige omstandigheden aan de slag te gaan in de zorg.

Institute

Welke opleidingsinstellingen doen er mee?​

De Nationale Zorgklas staat in nauw contact met ROC's en scholen uit heel Nederland. Zo hebben verschillende van deze opleidingsinstellingen intensief bijgedragen aan de oprichting en de ontwikkeling van De Nationale Zorgklas. Op onze homepage vind je de logo's van een aantal van deze instellingen.

EDIT handen voor de zorg

Kan mijn opleidingsinstelling zich aanmelden?​

Dat kan zeker! Vanwege de grote vraag naar extra zorgpersoneel én de enorme belangstelling van mensen die zich via De Nationale Zorgklas willen inzetten in de zorg kunnen we niet zonder de hulp van opleidingsinstellingen. Ben je onderdeel van een opleidingsinstelling en ben je bereid om docenten beschikbaar te stellen voor onderwijs via De Nationale Zorgklas? Vul dan snel het formulier in onderaan deze pagina en wij nemen contact met je op!