Over Online training

Online Training

Volg een Online Trainingsprogramma

Op maat voor jou, door een vakdocent

Nederland heeft dringend extra hulp nodig in de gezondheidszorg. Nu en in de toekomst. Het Online Trainingsprogramma van Nationale Zorgklas is speciaal ontworpen voor het snel én verantwoord trainen van mensen die een steentje willen bijdragen. Voor mensen die al in de zorg werken en hun kennis - en daarmee hun inzetbaarheid - willen verbreden. Voor mensen die op dit moment even niet aan de slag kunnen voor hun werkgever en daarom via een zorgwerkgever met de juiste training aan de slag kunnen in de zorg. En voor mensen met een zorgachtergrond die overwegen tijdelijk weer terug te keren in de zorg. Zodat we er samen voor kunnen zorgen dat iedereen de zorg krijgt die hij of zij verdient!

Heb je al een werkgever in de zorg?

Meld je dan nu aan

Heb je momenteel een werkgever in de zorg en wil je extra kennis opdoen om snel bij te kunnen springen waar nodig? Super! Via de button hieronder plan je snel een digitaal intakegesprek met een van onze experts om te kijken of en hoe we je via onze Online Training snel kunnen inzetten. Nog geen werkgever in de zorg? Dan kijken we eerst samen met het landelijke initiatief 'Extra Handen voor de Zorg' of we je aan een zorgwerkgever kunnen koppelen. Vul ook dan het formulier onderaan de pagina in en we nemen snel contact met je op.

Meld je aan! keyboard_arrow_right

Inschrijven als werkgever

Zorgorganisaties

Ben je werkgever van een organisatie die actief is binnen de zorg? Dan vragen we je om via onderstaande button contact op te nemen met het initiatief ‘Extra Handen voor de Zorg’ zodat we jouw organisatie kunnen betrekken in het plaatsen van opgeleid zorgpersoneel.

Werkgevers buiten de zorg

Momenteel ervaren veel werkgevers een terugloop in de hoeveelheid werk dat ze beschikbaar hebben voor hun personeel, waardoor hun werknemers - al dan niet tijdelijk - werkloos thuis komen te zitten. Voor deze werkgevers en hun personeel is er de Online Training van De Nationale Zorgklas. Via een aantal door vakdocenten gegeven online trainingen wordt aangemeld personeel in korte tijd op een verantwoorde manier klaargestoomd om te ondersteunen binnen een zorgorganisatie.

Zo werkt de Online Training

Online trainingsprogramma door een vakdocent

1. Plan een intake

De eerste stap om deel te nemen aan het Online Trainingsprogramma van de Nationale Zorgklas is het plannen van een digitaal intakegesprek met een van onze experts. Dat kan heel makkelijk via het intakeformulier onderaan deze pagina. Samen met onze expert kijk je dan of en op welke gebieden je al kennis en ervaring hebt. Ben je al werkzaam in de zorg, dan kun je hoogstwaarschijnlijk direct aan de slag met een aantal trainingen uit ons programma!

2. Volg de variant die bij je past

Het Online Trainingsprogramma bestaat uit een basismodule en zes zorginhoudelijke modules. Afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring wordt bij de intake vastgesteld of je vier modules volgt of alle zeven modules. Elke module duurt een dagdeel (+/- 3 uur) en volg je in een digitale klasomgeving onder begeleiding van een vakdocent. Na afloop van het Online Trainingsprogramma van De Nationale Zorgklas ben je klaar om het zorgveld te betreden!

Het Online Trainingsprogramma wordt aangeboden op twee niveaus: ondersteunend niveau en begeleidend niveau.

  1. Ondersteunend Zorgverlener - Dit niveau is bedoeld voor mensen welke onlangs in de ouderenzorg zijn gaan werken of mensen zonder zorgachtergrond welke binnenkort in de ouderenzorg willen gaan werken.
  2. Begeleidend Zorgverlener - Dit niveau is bedoeld voor mensen welke een diploma hebben gerelateerd aan de zorg op mbo niveau 3-4. Naast dit behaalde diploma gaan we ervan uit dat je in de afgelopen 10 jaar minimaal 6 maanden in de zorg hebt gewerkt.

Lees meer over de rol en het Online Trainingsprogramma van Ondersteunend Zorgverlener en Begeleidend Zorgverlener.

3. Plaatsing bij een zorgwerkgever

De Nationale Zorgklas werkt nauw samen met andere zorginitiatieven om extra hulpkrachten in de zorg te plaatsen. Wil je het Online Trainingsprogramma van De Nationale Zorgklas volgen en heb je nog geen zorgwerkgever? Klik dan hier zodat het regionaal contactpunt je kan terugbellen om samen met je te bepalen of je gematcht kunt worden met een zorgorganisatie.

Volg het Online Trainingsprogramma!

Heb je een werkgever in de zorg en wil je jezelf via de Online Training van De Nationale Zorgklas nog breder inzetbaar maken op een plek waar jouw hulp heel hard nodig is? Vul dan onderstaand formulier in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een digitaal intakegesprek.

Je gegevens worden door De Nationale Zorgklas enkel gebruikt om voorbereid contact met je op te kunnen opnemen voor het plannen een intakegesprek en zullen niet zonder jouw toestemming worden gedeeld met derden.