Over Online training

Online Training

Volg de Online Training

Op maat voor jou, door een vakdocent

Nederland heeft dringend extra hulp nodig in de gezondheidszorg. Het Online Trainingsprogramma van Nationale Zorgklas is speciaal ontworpen voor het snel én verantwoord trainen van mensen die een steentje willen bijdragen. Het maakt niet uit of je al een achtergrond in de zorg hebt of niet, iedereen is welkom om zich aan te melden. Zodat we er samen voor kunnen zorgen dat iedereen de zorg krijgt die hij of zij verdient!

Wat is de Online Training precies?

We snappen dat je waarschijnlijk wat vragen hebt..

Via de Online Training van de Nationale Zorgklas word je binnen 4 dagen klaargestoomd om verantwoord te kunnen helpen in de zorg. In onze online leeromgeving ga je met maximaal 15 andere klasgenoten aan de slag onder leiding van een vakdocent. Je werkt online, krijgt dagelijks live 'les' en via de leeromgeving kun je op laagdrempelige wijze in contact blijven met je klasgenoten en docent. Uiteindelijk leer je in 7 modules alle basisvaardigheden die nodig zijn voor werken in de zorg.

Meld je aan! keyboard_arrow_right

Zo werkt de Online Training

Online trainingsprogramma door een vakdocent

1. Plan een intake

De eerste stap om deel te nemen aan de Online Training van de Nationale Zorgklas is het plannen van een digitaal intakegesprek met een van onze experts. Dat kan heel makkelijk via het intakeformulier onderaan deze pagina.

2. Start met de Online Training

Als uit het intakegesprek blijkt dat je kunt starten met de Online Training van De Nationale Zorgklas, volg je in 4 dagen tijd een aantal trainingen. De trainingsdagen zijn opeenvolgend. Je dient dus 4 dagen achtereen 'vrij' te hebben om de Online Training te kunnen volgen.

Via onze online werkplek ga jij met maximaal 15 andere klasgenoten aan de slag. De training is volledig online dus het is wel van belang dat je een goede internetverbinding en computer tot je beschikking hebt.

In totaal bestaat de training uit 7 modules, elke module duurt een dagdeel (+/- 3 uur) en wordt live gegeven door een vakdocent. Heb je de trainingen afgerond en jouw certificaat ontvangen? Dan ben je klaar om ingezet te worden!

Lees hier meer over de inhoud van de Online Training.

3. Contact met Extra Handen voor de Zorg

Na het afronden van de Online Training bij de Nationale Zorgklas word je automatisch aangemeld bij 'Extra handen voor de zorg'. Zij matchen jou via regionale partners aan een zorgwerkgever die jouw hulp goed kan gebruiken. Extra Handen voor de Zorg neemt contact met jou op zodra je de Online Training hebt afgerond!

4. Aan de slag

Zodra Extra Handen voor de Zorg een zorgwerkgever voor jouw heeft gevonden is het tijd om al jouw leringen in de praktijk te brengen. Je kunt aan de slag in de zorg en vele nieuwe collega's zullen je met open armen ontvangen om samen met jou voor Nederland te blijven zorgen.

Inschrijven als werkgever

Zorgorganisaties

Ben je werkgever van een organisatie die actief is binnen de zorg? Dan vragen we je om via onderstaande button contact op te nemen met het initiatief ‘Extra Handen voor de Zorg’ zodat we jouw organisatie kunnen betrekken in het plaatsen van opgeleid zorgpersoneel.

Werkgevers buiten de zorg

Momenteel ervaren veel werkgevers een terugloop in de hoeveelheid werk dat ze beschikbaar hebben voor hun personeel, waardoor hun werknemers - al dan niet tijdelijk - werkloos thuis komen te zitten. Voor deze werkgevers en hun personeel is er de Online Training van De Nationale Zorgklas. Via een aantal door vakdocenten gegeven online trainingen wordt aangemeld personeel in korte tijd op een verantwoorde manier klaargestoomd om te ondersteunen binnen een zorgorganisatie.

Volg het Online Trainingsprogramma!

Heb je een werkgever in de zorg en wil je jezelf via de Online Training van De Nationale Zorgklas nog breder inzetbaar maken op een plek waar jouw hulp heel hard nodig is? Vul dan onderstaand formulier in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een digitaal intakegesprek.

Wij kunnen alleen mensen trainen die als vakantiekracht, vrijwilliger of als medewerker bij een zorgorganisatie werken. Heb jij geen zorgwerkgever? Dan kunnen wij je op dit moment helaas niet trainen.

Je gegevens worden door De Nationale Zorgklas enkel gebruikt om voorbereid contact met je op te kunnen opnemen voor het plannen een intakegesprek en zullen niet zonder jouw toestemming worden gedeeld met derden.