Nationale Zorgklas Leerportal

Word NZK Pionier: ontvang als eerste updates over ons nieuwe leerportal!

In 2024 lanceert de Nationale Zorgklas samen met opleiders en zorgorganisaties de Nationale Zorgklas Leerportal. Een uniek platform waar het werkveld en opleiders samenkomen en toegang hebben tot innovatieve, flexibele leertrajecten voor de zorg. Ben jij een zorgorganisatie of opleider? Meld je dan op deze pagina aan als NZK Pionier. Alle NZK Pioniers ontvangen als eerste updates en informatie over de livegang van de nieuwe Nationale Zorgklas Leerportal.

Ja, ik word NZK pionier! keyboard_arrow_right

Alle flexibele leertrajecten voor zorgend Nederland op één platform

Sinds het ontstaan van de Nationale Zorgklas tijdens de Coronacrisis is de doelstelling altijd geweest om innovatieve oplossingen te bieden voor leertrajecten in de zorg- en welzijnssector. De Nationale Zorgklas bewees in crisistijd snel te kunnen reageren met praktische trainingen, maar ook op de langere termijn kunnen we duurzame impact creëren via flexibele mbo-certificaten, aansluitend op het #levenlangleren concept. Dit is exact wat we met het Nationale Zorgklas Leerportal voor ogen hebben: één platform voor heel zorgend Nederland, vol met flexibele opleidingen en trainingen, nauwkeurig samengesteld door en voor zorgorganisaties en opleiders.

Wibble 1

Waarom NZK Pionier worden?

Via onderstaand formulier meld jij je makkelijk aan als NZK Pionier. Zo ontvang je als eerste updates en nieuws rondom onze nieuwe leerportal. Daarnaast kun je jouw stem laten horen over relevante onderwerpen, zoals welke trainingen of mbo-certificaten volgens jou prioriteit hebben om te ontwikkelen. Als NZK Pionier ben jij onderdeel van een belangrijke innovatie in het zorgonderwijs en heb jij direct impact op de toekomst van flexibel opleiden in de zorg.

Meld je nu aan als NZK Pionier!

Via onderstaand formulier doe jij mee als NZK Pionier en draag je direct bij aan innovatie in de zorg. Meld je nu aan: