Lesmaterialen Nationale Zorgklas

Ga aan de slag met onze materialen!

In de afgelopen jaren heeft de Nationale Zorgklas verschillende lesmaterialen ontwikkeld: erkende mbo-certificaten en trainingen. Altijd met het doel om via kwalitatieve én innovatieve leertrajecten mensen mét en zonder ervaring in de zorg inzetbaar te maken. Nu stelt de Nationale Zorgklas dit complete lesmateriaal beschikbaar voor zorgorganisaties en opleiders. Benut deze unieke kans en krijg via onderstaand aanmeldformulier toegang tot ons portal waar al het materiaal gedownload kan worden.

Krijg toegang keyboard_arrow_right

Zo werkt het

Al het beschikbare lesmateriaal op één plek

1. Meld je aan

Via onderstaand aanmeldformulier vraag je toegang aan voor de portal waar je alle lesmaterialen kunt downloaden.

Swibble Checkmark

2. Krijg snel toegang

Na het versturen van het aanmeldformulier ontvang je een bevestiging per e-mail. Wij verifiëren vervolgens jouw aanmelding en binnen één werkdag ontvang je een e-mail met alle informatie over de toegang tot de portal.

Swibble Person

3. Ga aan de slag!

Zodra je toegang hebt tot de portal kun je aan de slag met het lesmateriaal. Hier vind je de mbo-certificaten, online trainingen, handige stappenplannen, tips en tricks over hoe het materiaal het beste te benutten en instructievideo's.

Swibble Play
"De informatie en kennis die gebundeld is op de portal van de NZK is een cadeau voor de zorg"
Educatief Expert SDB Groep
Lees meer over de ervaring van Isolde
Lees meer keyboard_arrow_right

Impressie Lesmaterialen Nationale Zorgklas


Benieuwd wat je op de online portal kunt vinden? Bekijk onze handige infographic over de NZK lesmaterialen!

Download infographic keyboard_arrow_right
NZK5 B 1

Zorgorganisaties

Wil jouw zorgorganisatie gebruik maken van online trainingen, bijvoorbeeld om zij-instromers of vrijwilligers een eerste introductie te geven van het werk in de zorg? Of willen jullie (nieuwe) medewerkers via een erkend mbo-certificaten om- of bijscholen? Met de lesmaterialen van de Nationale Zorgklas kun je direct aan de slag!

Aanmelden

Opleiders

Lesmateriaal ontwikkelen voor mbo-certificaten? Handige online trainingen beschikbaar stellen aan jullie klanten? Bespaar tijd en kosten en maak gebruik van het curriculum van de Nationale Zorgklas. Onze lesmaterialen zijn door ervaren onderwijskundigen ontwikkeld en voorzien van alle benodigde instructies. Meld je aan voor de portal en ontdek de lesmaterialen!

Aanmelden

Krijg toegang tot de lesmaterialen van de Nationale Zorgklas!

Meld je aan via onderstaand formulier en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.


(Indien van toepassing)